Eva Persson balancerer børn og karriere

Eva Persson er en kvinde, der er blevet omdiskuteret utroligt meget i de danske medier. I 2016 blev Eva landskendt, da hun fortalte om sin korte barsel med barn nummer to. Det var åbentbart et meget ømt emne og dette fandt Eva ud af på den hårde måde. Eva blev nemlig mødt af fornærmelser og had på internettet. Da Eva stod frem, var det ikke hendes mål at forarge eller træde nogen kvinder over tæerne.

Eva prøver at balancere karriere og børn

Eva Persson ville stå frem og derimod fortælle kvinder, at det er muligt både at balancere karriere og børn. Evas mål var at inspirere kvinder, som allerede har begge dele eller ønsker begge dele. Samtidig argumenterer Eva ikke for, at barselsloven skal være kortere. Hun respekterer det frie valg og derfor føler hun også, at kvinder skal respektere hendes valg. Eva mener, at kvinder bør have en åben debat og lytte til hinanden, i stedet for at rakke hinanden ned på baggrund af individuelle valg.

Eva vil have ligestilling

Et omdiskuteret emne på Evas blog er ligestilling. Selvom kvinder har haft stemmeret siden 1915, har kvinder endnu ikke de samme rettigheder som mænd på det danske arbejdsmarked. Kvinder får generelt lavere løn og bliver ofte valgt fra i forhold til leder stillinger. Eva mener at det er for dårligt, at det danske samfund ikke har ændret sig særligt meget. Eva mener at kvinder og mænd bør og skal have de samme rettigheder. Både i det danske samfund og på verdensplan. Det hele er dog ikke lige let og det ved Eva godt. Det handler dog om at gøre en lille forskel og det er det første sted, som vi individer kan starte. Jo flere der kommer med på bølgen, jo hurtigere sker der ændring.

Læs mere på bloggen

På Evas blog kan du læse meget mere om ligestilling og hendes visioner omkring det danske samfund. En stor del af bloggen handler også om balance mellem karriere og børn. Eva Persson er selvstændig advokat og enlig mor til to små børn og hun fortæller blandt andet, at det kræver både fravalg og prioritering. Eva blogger om, hvordan hun får sin hverdag til at fungere med to små børn og hvordan hun samtidig skaber en effektiv arbejdsdag.

 

Der findes gardinbusser i hele Danmark, som kan hjælpe dig med dit nye køb. Hvis du kunne tænke dig nye gardiner eller solafskærmning, bør du overveje at kontakte gardinbussen.

Isabella Forfatter