Gardinbussen kommer til dig

Trænger du også til nye gardiner i dine vante omgivelser? Gardinbussen hjælper dig til at tage det rigtige valg i forhold til farve og tidens kvaliteter. Det kan være rigtig svært at tage stilling til om du har købt de rigtige mål og valgt den rigtige farve, hvis du står ude i en butik. Men pak bekymringerne væk, for gardinbussen fra Textilringen hjælper dig på vej!


Hvad er gardinbus? 

Textilringen har etableret en gardinbus, som hjælper dig til at kunne vælge rigtig i forhold til farve og kvalitet. Så står du og skal have nye gardiner eller en ny solafskærmning på terrassen, kan de hjælpe dig. Du tænker nok allerede nu, hvordan det er muligt at en bus, kan hjælpe dig med den beslutning. Det er egentlig meget simpel og let. Fordi gardinbussen fra Textilringen, kører nemlig gratis hjem til dig, så du har muligheden for at slappe af og nyde inspirationen.  Bussen kommer direkte til dig og  derfor kan du nyde vejledning fra gardineksperter i dine vante omgivelser. Det er vigtigt at tænke på at bussen indeholder et hav af gardinstoffer og solafskærme produkter. Det vil sige, du ikke bliver skuffet af besøget. Der er alt lige fra mønstrede gardinstoffer, lette, kraftige gardinstoffer, til alle tiden aktuelle kvaliteter og farver. Bliver du også allerede inspireret? Så lad bussen komme til dig.

Jeg var glad for et besøg af gardinbussen 

Jeg stod og skulle have nye gardiner i mit hus. Jeg er lige blevet færdig med at bygge min mand og jegs nye hus. Først og fremmest havde vi valgt at vores indretning af møbler, skulle være meget simple og lyse farver, ville jeg gerne have nogen gardiner som skilte sig ud. Af følge heraf valgte jeg derfor at få gardinbussen til at komme forbi mig. Jeg fik besøg af gardinbussen i søndags og jeg har været så glad for jeg valgte det. Gardinbussen havde sådan et stort udvalg af farver og kvalitet. Det tog mig ikke særlig lang tid at vælge, fordi gardineksperterne var rigtig gode til at vejlede mig og give mig inspiration. Gardinbussen er helt klart noget jeg fremover ikke vil takke nej til, og jeg anbefaler alle på min vej, at gardinbussen ligger vejen forbi. Det er en oplagt mulighed for at få gardiner og solafskærminger som følger med tidens trends og mode.

Jonas Forfatter