Kursus på konferencecenter Jylland

Står din virksomhed og skal holde møde eller kursus?  Konferencecenter Jylland, kan hjælpe dig med at gøre dit arrangement til noget helt særligt. Konferencecenter Billund har alt fra store mødelokaler til store mødelokaler. Der er ikke det som konferencecenter Billund ikke kan tilbyde din virksomhed. Så kunne du også tænke dig at benytte dig af lejligheden til at leje en af vores lokaler, anbefaler vi at du gør det med det samme 

Min oplevelse med konferencecenter Billund 

Jeg havde valgt at skulle holde et kursus for mine ansatte i salg og service. Jeg valgte at booke et mødelokale til 12 personer på konferencecenter Billund. Dette var en sand fornøjelse. Der var så mange muligheder for at booke et lokale, netop fordi stedet både er et konferencecenter, kursussted og møde sted. Dette betød jeg havde mulighed for både at holde reception, møder, kurser og udstillinger, hvis jeg ville det. Jeg kunne under mit ophold vælge tilkøb så jeg selv kunne sætte præg af mit arrangement. Dette gjorde jeg selvfølgelig. Vi lækker dejlig sund middag og havde mulighed for vand under hele kursuset. Yderligere havde jeg valgt vi skulle have en sund tærte senere på dagen. Jeg havde egentlig besluttet på forhånd hvordan det skulle være. Så jeg overlod det til kursuscenteret Billund. Vi fik dejlig forplejning og service  under vores ophold og vi kommer gerne igen hvis vi skal holde et arrangement i virksomheden.

Hvad kan konferencecenter ellers tilbyde? 

Som du læste i overstående afsnit, kan du fornemme at du på konferencecenteret Billund, har mulighed for næsten alt. Stedet kan imødekommende næsten alle ønsker og behov. Lige alt fra om du skal holde heldagskurser, endagskurser, events, receptioner eller teambuilding.  Som sagt er der ingen barrierer sat op. Der vil altid være et smil så i får den bedste oplevelse med konferencecenter Billund. Tænker du også at du kunne tænke dig at booke et af vores lokaler, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vores konferenceafdeling sidder klar til at hjælpe dig i forhold til at få de bedste rammer ud fra jeres behov.

Jonas Forfatter