Flexleasing: Er du også vild med Bond-biler?

”Navnet er Bond. James Bond.” Den introduktion lyder sikkert bekendt. Agent 007 er kendt for mange ting: hemmelige missioner, smukke kvinder – og ikke mindst hæsblæsende biljagter. Drømmer du også om at køre i en Bond-bil? Med flexleasing kan drømmen faktisk blive til virkelighed. Tror du ikke på mig? Så læs lige med her.

Flexleasing gør bildrømmen virkelig

Biler er dyre i Danmark, og luksusbiler er endnu dyrere. Det skyldes ikke mindst den utroligt høje registreringsafgift, som bl.a. bestemmes med udgangspunkt i model, årgang, farve og udstyr. Biler, som dem vi ser i James Bond, er derfor langt uden for den almindelige danskers rækkevidde. Det laver flexleasing dog om på. Her betaler du nemlig kun registreringsafgift i leasingperioden. Du slipper altså for at punge ud med et enormt startbeløb. Det betyder, at du pludselig får adgang til de rigtig lækre biler.

Sådan foregår flexleasing

Du bestemmer selv, hvor mange måneder du vil flexlease. Typisk vælger man en periode på 12 måneder. Privatpersoner kan dog ikke eje en flexleaset bil. Derfor er du nødt til at leje bilen af et leasingselskab, som du betaler en rente til. Sådan er det dog ved de fleste billån, og derfor betyder det ikke det store for dig i praksis. Efter leasingperioden skal du betale den værdi, som bilen har på det tidspunkt. Det kaldes restværdien, og når den er betalt, har du ejerskabet over bilen. Så kan du vælge at beholde den eller sælge den videre. Bilen har ikke længere nogen restværdi, så der er god mulighed for at sælge og evt. tjene på købet.

SpecialCars er din professionelle Q

Er du ikke helt velkendt i Bond-universet, så fortvivl ikke! Dette blogindlæg handler jo heller ikke om James Bond, men om biler. For dem, der ikke kender klassikeren, så er Q den, der står for at udvikle James Bonds spionudstyr og heriblandt også spionbilerne! Min pointe er, at det altid er godt at have en personlig hjælper, der kan finde det helt rigtige udstyr – og dermed den helt rigtige bil – til dig. SpecialCars er et rigtig godt bud på sådan en hjælper. De er utroligt dygtige indenfor deres felt og har arbejdet med flexleasing og luksusbiler i mange år.

Vær din egen 007

Er du interesseret? Kontakt SpecialCars og kom i gang med at flexlease. Så kan du snart selv føle dig som James Bond på vejene – men hold lige igen med biljagterne, tak!

Bibi Forfatter

Skriv et svar