Frokostordning i København til en travl hverdag

Er en frokostordning i København noget for dig? Mange har ofte det problem at deres medarbejdere har svært ved at finde frokost. Det kan der være mange grunde til, blandt andet fordi deres pause er meget kort, og fordi der ikke er noget i nærheden. Men det er nu løst med virksomheden Nordiccatering som tilbyder madordninger.

Vil du gerne vide mere? Så læs med på indlægget.

Frokostordning i København med Nordiccatering

Det er ofte meget svært med ens medarbejdere og deres frokost, det er jo ikke alle virksomheder som har en kantine i bygningen. Derfor er der mange som finder det meget nemt at bestille mad udenfor, men en såkaldt frokostordning. Der er specielt mange som arbejder på et kontor i København som går meget op i en lækker frokost på kontoret. Idet tilbyder virksomheden Nordiccatering en meget lækker frokostordning i København, som også er en nem og effektiv løsning.

Virksomheden Nordiccatering er baseret i Valby, men er i stand til at kunne levere en lækker frokostbuffet til virksomheder i hele København og omegn. Virksomheden sørger for at dine medarbejdere får en lækker varm ret til frokost hver dag. Frokosten er tilberedt af professionelle kokke som har meget erfaring indenfor mad området. Virksomheden går meget op i at du som kunde ikke bliver træt af maden, og sørger derfor nyt og spændene mad hver dag. De har speciale i Barbecue-stegt kylling, pasta al forno, spaghetti med kødsauce, svinekam og meget mere.

Idet virksomheden har speciale i varme middagsretter, kan de skam også sørger for noget andet til dig som ikke bryder dig om det. De kan nemlig også sørger for massere af lækkert, nybagt rugbrød og varieret pålæg, samt blandede salater.

En frokostordning skaber også tid til teambuilding!

Forkæl medarbejderne med en frokostordning i København

En frokostordning i København, har været en af de bedste løsninger for mit personale og jeg. Idet jeg er en virksomhedsejer, har jeg i en lang periode haft svært ved at finde en mad løsning. Idet vi ikke har en kantine i bygningen, skal mine medarbejdere altid ud og finde deres egen mad. Men det er nu løst med virksomheden Nordiccatering, som tilbyder deres fantastiske frokostordning i København. Vi er alle meget glade for deres mad løsning, og vi glæder os hver dag til at se hvad de har at byde på.

Jeg vil helt klart give Nordiccatering en god anbefaling sammen med mine medarbejdere. Jeg syntes at alle som overvejer sådan en frokostordning skal tjekke virksomhedens hjemmeside ud.

Tak fordi i læste med på indlægget.

 

Jonas Forfatter