Tid til teambuilding i København

Det har længe været sådan, at man ville tage på hotelophold uden for byen eller ud i skoven for at lave teambuilding, men det har AWA sat en stopper for. De tilbyder nemlig sjov og gennemført Teambuilding i København for dig og din virksomhed. Det er en helt ny oplevelse!

Teambuilding i København, som du aldrig har prøvet før

Det er nyt, moderne, sjovt og ikke mindst udfordrende, når du tager på teambuilding i København med AWA. Jeg arbejder for en mindre virksomhed (25 personer) og vi tager på teambuilding én gang om året, for at blive rystet sammen og samtidig have det sjovt. Man siger jo, at teambuilding får kollegaer til at arbejde bedre sammen i hverdagen, og det synes jeg virkelig at vi har kunne mærke efter vi begyndte at lave teambuilding. Jeg har arbejdet her i 5 år, og vi har lavet teambuilding i 3 af de år. Jeg har kunne mærke en stor forskel, fordi vi har lært om hinadens styrker og svagheder. Vi passer på hinanden og hjælper hinanden, hvor vi kan. Der er også nogle af vores tidligere kollegaer, som har forladt firmaet efter lederne blev mere opmærksomme på, hvad der var af negativitet i hverdagen.

En positiv hverdag

Vi har lavet teambuilding i København med AWA to gange nu, og det er en helt ny måde at tænke teambuilding på. Det er moderne, storbyagtigt, udfordrende og sjovt. Vi har bl.a. været i DR-byen, hvor vi fik helt nye roller (vi lod som om vi arbejdede med TV) og skulle navigere i dem. Det var rigtig spændende at blive kastet ud i noget helt nyt på den måde. Vi lærte virkelig hinanden at kende i en ny situation, hvor vi havde helt nye roller overfor hinanden. Det var ikke lederen, som var leder og det var ikke art directoren, som havde den rolle. Vi havde helt nye “jobs”, og det var så sjovt.

Hvad kan man ellers lave til teambuilding?

Hos AWA kan man lave rigtig mange sjove ting i og omkring København. De har f.eks. Water GPS Challenge, hvor man skal navigere rundt i Københavns kanaler i egen båd og vinde forskellige challenges på vejen. Man kan også komme på madlavningskursus eller til gourmet smagning. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når man tager på teambuilding med AWA. De har så mange samarbejdspartnere i København og omegn, at det er nemt for dem at finde på noget sjov.

ChristnaW Forfatter

Skriv et svar