Kender du til programmet Flexleasing Mercedes?

Jeg elsker Mercedes som brand og blev så lykkelig, da jeg så at Special Cars tilbyder Flexleasing Mercedes, som del af deres program. Jeg har længe overvejet at lease en bil på almindelig vis, men blev interesseret i Flexleasing, da jeg fandt Special Cars hjemmeside og begyndte at læse mere. 

Special Cars tilbyder nu programmet Flexleasing Mercedes

Det nye program hos Special Cars, som de har kaldt Flexleasing Mercedes er ganske enkelt flexleasing af Mercedesbiler. Det var ikke en mulighed før, da brandet simpelthen ikke var tilgængeligt, men det er det nu. Jeg er super glad over, at det nu er en mulighed for mig. Hvordan foregår flexleasing, tænker du? Det foregår således, at du kontakter en tredjepart som for eksempel Special Cars. I taler så om, hvilke ønsker og drømme du har for din bil. Farve, gearkasse, model, brand, hvor mange døre, soltag og så videre. Der er rigtig mange ting at tale om, og Special Cars vil altid gøre sit bedste for, at sikre sig, at du får din drømmebil. Special Cars begynder herefter at lede efter din drømmebil, som de finder udenfor Danmarks grænse. Det er nemlig her det bliver smart. Læs med nedenfor!

Hvorfor flexleasing?

Der er en helt bestemt grund til, at Flexleasing er smart. Især hvis du gerne vil have en luksusbil som Mercedes, kan det betale sig at flexlease den. Det er nemlig sådan, at når du køber en Mercedes, så skal der nummerplader på. Dette kan koste op mod 250% oveni den allerede dyre købspris. Derfor kan det betale sig at indgå flexleasing af Mercedes istedet. Her indgår du en flexleasing periode – lad os sige 12 måneder – hvor du betaler for registreringsafgiften. Den bliver altså delt op i mindre bidder, og du betaler kun for den periode, hvor du flexleaser bilen (jeg er vild med det!) . Det smarte er, at du efter din flexleasingperiode kan videresælge bilen. Og dette kan du gøre til hele Europa, fordi bilen igen er uden nummerplader. Du sparer altså et stort beløb ved at betaler 12 måneder af registreringsafgiften for herefter at sælge bilen videre, og hvis du kan sælge den til den rigtige køber, kan du endda måske tjene på den. Dette er grunden til, at jeg indgik i programmet Flexleasing Mercedes med Special Cars, og nu har kørt rundt i min drømmebil i 5 måneder.

Mangler du en ny arbejdsbil, så kan du også læse en informativ artikel om Mercedes arbejdsbiler her.

ChristnaW Forfatter