Mercedes Vito: Kør sikkert og stilet i trafikken

Sponsoreret indhold
Det er vigtigt at være sikker i trafikken. Det gælder ikke mindst, når man bruger en stor del af dagen på at køre rundt. Men mennesker er bare mennesker, og efter en lang dag kan opmærksomheden godt fejle. Heldigvis behøver du ikke være den eneste, der er opmærksom i trafikken. Mercedes Vito er en erhvervsbil, der prioriterer maksimal sikkerhed, så du kan føle dig tryg i alle døgnets timer. Læs bare med her og se, hvorfor.

Derfor øger Mercedes Vito din sikkerhed

Erhvervsbilen Mercedes Vito er langt foran, når det kommer til teknologisk udstyr. Bilen har nemlig adskillige hjælpesystemer, der hjælper chaufføren med at køre sikkert. Vito fås i flere varianter og med forskellig grad af udstyr, men selv i standardmodellen er der ingen grund til at være bekymret. Her får du både sidevindsassistent, træthedsassistent, stabiliseringsprogram og meget mere. På den måde kan chaufføren føle sig sikker, både når der køres om natten eller i voldsomt vejr.

Går ikke på kompromis med sikkerheden

Når man driver en virksomhed kan man nemlig ikke bare stoppe driften på grund af dårligt vejr eller sene arbejdstimer. Derfor er Vito lavet sådan, at du kan arbejde når som helst, hvor som helst, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Find den model, der passer dig

Udover at være sikker er Vito også fleksibel. Den kommer nemlig i flere forskellige længder og med mulighed for både firhjulstræk, baghjulstræk eller forhjulstræk, så du kan finde lige præcis den model, der møder din virksomheds behov. Du kan også indrette bilen som det passer dig, for eksempel med ekstra sæder foran, hvis I også har brug for at kunne transportere personer. Vito klarer stort set alle opgaver, uanset hvilken last der skal transporteres. Der er masser af plads – også til de tunge varer.

Underholdning og al den anden luksus

Det skal ikke være kedeligt at køre bil, og det er det skam heller ikke, når du sætter dig ind bag rattet her. Mercedes Vito sørger nemlig for maksimal komfort og velbehag i førerkabinen. Ikke nok med at der er klimaanlæg med automatisk temperaturregulering, så er der også audiosystemer til navigation og underholdning. Kabinen er indrettet så funktionelt som muligt, så alt, chaufføren behøver, er inden for rækkevidde. Det betyder ikke kun, at det er bekvemmeligt for chaufføren, det gør også kørslen langt mere sikker.

Er du interesseret i Mercedes Vito, så kan du læse meget mere på Mercedes-Benz’ hjemmeside. Er du privatperson, kan du sikkert også bruge blogindlægget om flexleasing.

Bibi Forfatter