Kundetilfredshedsundersøgelse: hvad er det for noget?

Hej alle sammen! Jeg vil i dag tale om noget, der hedder en kundetilfredsundersøgelse. Jeg vil fortælle, hvad det er, hvordan det gøres og hvem der kan lave sådan en undersøgelse for dig og din virksomhed. Læs med.

Har du brug for at få lavet en kundetilfredshedsundersøgelse?

Jeg har selv en butik, som ligger i Vejle gågade. Der kommer rigtig mange kunder igennem hver dag, og selvom jeg har en nogenlunde idé om, hvordan de oplever butikken, vores service, vores sortiment osv., så synes jeg stadig det er vigtigt at få lavet en kundetilfredshedsundersøgelse. På den måde kan jeg være 100 % sikker på, hvordan vores kunder har det hos os. Det er noget, som jeg vægter meget højt, fordi jeg godt er klar over, at vores kunder er dem som giver os en grund til at være i business. Vi tjener jo ingen penge, hvis det ikke er for dem. En kundetilfredshedsundersøgelse er en undersøgelse af din forretnings tilstand rent servicemæssigt er aldrig en dårlig idé at få foretaget. Man skal bare være sikker på, at det er en virksomhed, som er dygtig. Derfor vil jeg anbefale denne virksomhed i dag. Læs mere nedenfor.

De skal være dygtige

Det er godt at få lavet en kundetilfredshedsundersøgelse, men som sagt skal man sikre sig, at man får den lavet hos en virksomhed, som har styr på det, som de laver. Det er ret vigtigt, når du får lavet et kundetilfredshedsundersøgelse, at du bagefter får den gennemgået med den virksomhed, som har lavet den. De kan fortælle dig hvad der skal ændres på, og derefter kan du gå igang. Det er virkelig godt. Den virksomhed, som jeg taler om i dag, kan man være 100% sikker på, at det er en god undersøgelse, som man kan bruge til noget. Det er også derfor, at jeg anbefaler dem her i dag. Du står ikke bare og kigger forvirret på undersøgelsen den bagefter uden nogen forklaring. Men hvordan laver virksomheden en kundetilfredshedsundersøgelse? Det kan vi lige tale om, som en afsluttende ting. Når man laver denne undersøgelse, kan man sende en mystery-shopper ud til din forretning eller det kan være, at der kommer en person ud og står foran jeres forretning, og stiller spørgsmål til kunderne. Det er der nok flere af jer, som har oplevet før. Det er alt sammen noget, som bliver samlet i en rapport, som du får efterfølgende.

Læs også mere her.

ChristnaW Forfatter