Lad os tale om fødevarerådgivning

Hej bloggen! I dag skal det handle om noget lidt anderledes. Vi skal nemlig tale om fødevarerådgivning, og jeg vil prøve at gøre jer lidt klogere på dette emne. Så læs med på bloggen i dag, og lær om mærkning af fødevarer og kosttilskud, samt mærkning af dyrefoder.

D. 12. december blogpost: fødevarerådgivning

Jeg er så glad for, at lave julekalender her på bloggen, fordi jeg hver dag får lov til at fortælle jer om et nyt spændende emne. I dag er det så d. 12. december, og jeg håber, at I føler jeg rigtig godt og grundigt i julehumør. Det gør jeg virkelig efterhånden. Der er kun 12 dage til juleaften nu! Det skal handle om fødevarerådgivning på bloggen i dag. Måske ikke så julet, men jeg synes nu, at det er sjovt, at tale om mange forskellige ting. Du vil lære om mærkning af fødevarer og kosttilskud, samt mærkning af dyrefoder. Hvad må man skrive på emballage? Og hvad SKAL man skrive på emballagen? Der er mange regler at forholde sig til, så læs med og lær meget mere. Med Eurofins Steins Laboratorium, som er en globalt førende analysevirksomhed, kan du få udført alle former for relevante analyser af en fødevare. De kan vurdere, om produktet lever op til de gældende lovkrav på markedet. Hvis de ikke gør, har du mulighed for at lave dem om, og hvis du gør, så er det jo fantastisk.

Hvad laver Eurofins?

Eurofins arbejder med fødevarerådgivning og analyserer bl.a. produkter for næringsstoffer angivet i næringsdeklarationen, nettovægt og tilstedeværelse af uønskede stoffer. Det er meget teknisk arbejde, og de er super dygtige til det, de laver. Ud over disse analyser, så udfører e faktisk også relevante bakteriologiske analyser på laboratoriet. Alt deres arbejde foregår ud fra lovkrav og virksomhedernes risikovurdering, så du kan være sikker på, at når du har fået et “Godkendt” stempel fra dem, så er det gældende. De tilbyder faktisk også kurser indenfor området, så du kan lære meget mere om emnet selv. De kan skræddersy et kursus til din virksomheds individuelle behov, så dine medarbejdere kan lære meget mere om for eksempel lovkrav, hygiejne, listeria, egenkontrol, risikovurdering, holdbarhed, fødevaresvindel eller emballageinfo. Der er så meget at lære, så det er bare med at komme igang med jeres første kursus i fødevarerådgivning.

Jeg håber, at du har en dejlig december, og så kan du også læse meget mere om mad her på bloggen. Bare klik lige her.

ChristnaW Forfatter