Mercedes Citan er din nye ønskevarebil

Sponsoreret indhold
Mercedes Citan er lige kommet på gaden, og jeg var en af de første til at få fingrene i en. Jeg har længe haft et godt øje til Mercedes, og synes, at deres varebiler er perfekte til arbejdsbrug. Så nu har jeg min helt egen varebil til hverdagens mange opgaver. 

Den nye Mercedes Citan er min drømmebil

Første gang jeg kørte i en Mercedes Citan var på mit allerførste job, eller rettere, jeg var lærling hos en lille håndværkerfirma uden for Vejle. Det var en super lækker varebil, og vi kørte dagligt rundt i den for at hente materialer, tage på kundebesøg osv. Der var masser af af- og pålæsning, men det var intet problem, fordi bilen var så god at være i og omkring. Nu har jeg så mit eget firma, her små 6 år efter. Og jeg har lige købt en helt ny Mercedes Citan til mig og min lærling. Det er vildt som tiden flyver, og jeg nu har min egen virksomhed, en lærling og to ansatte håndværkere. Det er en drøm, som er gået i opfyldelse. Og nu har jeg så nået endnu en milepæl: Køb af en helt ny varebil.

Endnu en milepæl i hus

Jeg har for 5 år siden lavet en tavle, hvor jeg har klippet og klistret alle mine drømme på. Der er blandt andet en Mercedes Citan, fordi jeg bare vidste, at det var den bedste bil til jobbet. På tavlen er også en hammer, som symboliserer min egen virksomhed, samt et nybygget hus, som ligger med masser natur omkring. Huset har jeg ikke nået endnu, men det kommer. Der er mange flere ting på tavlen, som er drømme og ønsker, jeg har her i livet. Hvert eneste år i slut december gennemgår jeg tavlen og tager de ting ned, som er gået i opfyldelse. Nu kan jeg så tage min drømmevarebil af tavlen og gøre plads til noget nyt. Måske en mega sej privatbil af en slags. Jeg går egentlig også og drømmer om en sportsvogn, men det er et af de der mere ekstravagante ønsker, som godt kan vente lidt.

Mine ansatte er super glade for den nye bil, selvom det kun er min lærling og jeg, som kører i bilen. Mine to ansatte har deres egne varebiler, som de kører rundt i. Vi kører alle tre i vores egne biler, så vi kan nå flere kunder i hverdagen.

Læs også om flexleasing her.

ChristnaW Forfatter